A Mahindrához igazolt Oliver Rowland

Kedd délután a Mahindra megerősítette, hogy a 2021/22-es szezonban Oliver Rowland lesz Alexander Sims csapattársa. A brit pilóta a Nissantól igazol át, ahol az elmúlt három évet töltötte, ez idő alatt egy futamgyőzelmet és egy összetett 5. helyet szerezve. Rowland lényegében visszatér korábbi csapatához, 2015-ben ugyanis a Mahindránál kezdte meg Formula-E pályafutását.

“Boldogan köszöntjük úja Olivert a Mahindra Racing családnál! 2015-ben velünk kezdte meg karrierjét a szériában, azóta pedig más csapatnál bizonyította, hogy igazán erős versenyző. Úgy gondolom, hogy jövőre a miénk lesz az egyik legerősebb felállás a mezőnyben, ugyanis Alexander Sims is velünk marad még egy évet. Egyúttal szeretném megköszönni Alex Lynn-nek az elmúlt másfél évben nyújtott közreműködését. Számos felejthetetlen pillanatunk volt együtt, mindig különleges helye lesz a Mahindra Racing történelemkönyveiben” – fogalmazott a csapatfőnök, Dilbagh Gill.

Rowland megüresedő helyére Maximilian Günther érkezik a Nissanhoz, arról viszont egyelőre nincs információnk, hogy Alex Lynn hol folytatja pályafutását.

Címlapkép forrása: Oliver Rowland hivatalos Twitter oldala

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email