Andre Heimgartner négy év után távozik a Kelly Grove Racingtől

Az új-zélandi versenyző 2015-ben futhatott először teljes szezont a Super Black Racingnél, majd utána 2016-ra a Lucas Dumbrell Motorsport színeiben szerepelt, 2017-re azonban a helyére hozták a tinédzser Alex Rullót.

Heimgartner karrierje itt megbicsaklott, úgy tűnt, idő előtt véget érhet a Supercars álom. Azonban még ebben az évben a BJR-től kapott egy másodpilótai lehetőséget, Surfers Paradise utcáin pedig egy harmadik helyhez segítette Tim Slade-et. Ekkor figyelt fel rá a Kelly család, akik lehetőséget biztosítottak számára és onnantól kezdve éveken keresztül közösen indultak. Idén ráadásul a The Benden az első győzelmét is megszerezte az új-zélandi.

A Kelly Grove Racing közleménye Heimgartner távozásáról

Arról egyelőre nincsen hír, hogy hová fog menni Heimgartner, de elvileg több csapattal is kapcsolatban áll, köztük a Tickford és a BJR is szóba jöhet lehetséges opcióként. Bőven van még lehetősége, hiszen a 25 kiadott ülésből, még 14-et nem jelentettek be. A Kelly Grove Racing is később jelenti be, hogy ki érkezik David Reynolds mellé 2022-re.

Címlapkép forrása: Supercars hivatalos Twitter oldala
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email