Callum Ilott az összes hátralevő futamon rajthoz áll Juncosékkal, míg a szezonzáróra Charlie Kimball is visszatér!

Amint mi is megírtuk, a korábbi F2-es élmenő eredetileg csak Portlandre kapott lehetőséget a Ricardo Juncos és Brad Hollinger által “felélesztett” Juncos-Hollinger Racingnél. A portlandi verseny előtti csütörtökön azonban hivatalossá vált, hogy a Chevrolet motorokat használó kiscsapat nem fog több pilótát kipróbálni a hátralevő versenyeken- a 2022-re tervezett teljes szezonos visszatérés előtt- hanem Ilott kap lehetőséget Laguna Secaban és Long Beach-en is szeptember során.

Jó kérdés, hogy a brit jövője szempontjából mennyire lesz befolyásoló tényező az IndyCar kaland, azonban mivel továbbra sem tűnik úgy, hogy a közeljövőben helye lenne az F1-ben a Ferrari kötelékeiben (talán a hypercar projektben annál inkább), előbb utóbb elgondolkozhat majd az Amerikába igazoláson is.

Ugyancsak a napokban derült ki, hogy a 2021-ben részleges szezont futó Charlie Kimball visszatér a Long Beach-i szezonzáróra a 11-es számú, harmadik Foyt autóban. Long Beach akár “hazai versenynek is nevezhető” Kimball számára, aki esetében nem igazán tudni, hogy jövőre lesz-e bárhol helye az IndyCar mezőnyében.

Címlapkép forrása: James J. Black/Motorsport Week

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.