Történelmi, hat napos motorsport esemény keretében a Bathurst 1000 válik a sorozat idényzárójává!

Nagyszabású rendezvény sorozattal készülnek Ausztrália leghíresebb versenypályáján.

A sorozatos verseny törlések után, végre már valami pozitív hírrel is szolgálhatunk (és bízzunk benne, hogy semmilyen Covid pozitív nem fogja meghiúsítani a terveket).

November 30 és December 5.-e között egy hat napos, nagyszabású rendezvénysorozattal készülnek a motorsport rajongók számára. Azonkívül, hogy a Supercars bajnokság idényzáró versenyét itt rendezik meg (ezzel egy stílusos, keretes szerkezetet adva a versenynaptárnak), gyakorlatilag minden ausztrál széria részt vesz majd az eseményen. Így tehát a Dunlop Super 2 Series, Porsche Carrera Cup, Toyota Gazoo Racing 86 Series, TCR Australia, Touring Car Masters, S5000, GT World Challenge Australia, V8 SuperUtes és a Trans Am bajnokság is tiszteletét teszi majd a legendás aszfaltcsíkon, ezzel a pálya történetének leggrandiózusabb eseményét létrehozva.

Kép forrása: Eftm.com

Mindenképpen impozáns elképzelés, kíváncsiak leszünk, hogy miként fogják beosztani a különböző bajnokságok menetrendjét. Az viszont biztos, hogy vasárnapra teljesen fel lesz gumizva az aszfaltcsík.

A Supercars többi, egyelőre még függőben lévő fordulójáról nincsenek újabb fejlemények, de elvileg folynak a megbeszélések a háttérben. Így továbbra sem tudjuk, hogy októberben hallhatjuk-e újra felbőgni a V8-asokat.

Címlapkép forrása: Speedcafe.com

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.