Uborkaszezon legújabb fordulat: Sato lehet Grosjean utódja a DCR-nél???

Néhány bejegyzésben már beszámoltunk nektek a 2021-es IndyCar uborkaszezon legfontosabb eseményeiről, ma pedig egy igencsak váratlan darab került a kirakósba.

A Motorsport által lehozott értesülés pedig nem egyszerű pletyka, hiszen a megkérdezett Dale Coyne szerint az üzlet már 80 százalékban kész, bár a japán veteránnal együtt továbbra is 4-5 versenyző még esélyes az 51-es Hondára. Egyben amikor David Malsher-Lopez arról faggatta a csapatfőnököt, hogy a 44 éves Sato nem túl öreg-e a teljes szezonos versenyzéshez és ahhoz, hogy a csapat vezérpilótája legyen, Coyne megkérdezte, “hogy ugyan hány éves versenyző nyerte meg az idei Indy 500-at?😃

A vezérpilóta státusz pedig nem egy félreértesülés, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy a Jimmy Vasser és James Sullivan csapata által részben birtokolt 18-as autóba az idei Indy Lights címesélyesek egyike, Kyle Kirkwood vagy David Malukas ülhet jövőre, tehát a japán 12 szezonnyi IndyCar tapasztalatának nagy hasznát veheti a gárda.

Közben az elmúlt napokban hivatalosan is megerősítésre került Ryan-Hunter Reay távozása Andrettiéktől, azonban egyúttal még nem jelentették be Grosjean érkezését a 28-as autóba.

Címlapkép: Michelle Pemberton/IndyStar
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.