🇸🇲 Moto2: Raul Fernandez nem adja fel, ismét a pole-on

Az ötödik győzelem mellé, az ötödik rajtelsőségét is begyűjtötte a középső kategória újonc zsenije.

Változékony körülmények között kezdődött a Mto2-esek Q1-es időmérője, ugyanis pont a kezdésre elkezdett cseperegni az eső, aminek az intenzitása egyre jobban nőtt a tréning során. Ettől függetlenül meglepetés eredmények nem születtek ,a Vietti-Dalla Porta-Roberts-Luthi négyes jutott tovább.

A Q2 kezdetére nemhogy befejeződött a zápor, de a pálya is gyorsan felszáradt, így ismét száraz körülmények között feszülhettek egymásnak a versenyzők a rajtelsőségért.

A szokásos Red Bull KTM Ajo és Marc VDS csata rajzolódott ki, leginkább Sam Lowes brillírozott. A végére aztán Raul Fernandez neve mellett piroslott a live timing szektor jelzője, a spanyol ugyanis hatalmas kört rakott össze, amit a végén már senki nem tudott megjavítani.

Mögötte Sam Lowes – Augusto Fernandez sorrend született, Remy Gardner pedig végül csak a 4.lett. Az ausztrálnak hiába tetemes az előnye, látható, hogy újonc csapattársa még messze nem adta fel a küzdelmet.

Az élboly mögött a mostanság megszokott Canet és Navarro érkezett, Bezzecchi pedig csupán a 8.helyről várhatja a holnapi, 12:25-kor kezdődő versenyt.

Időmérő végeredménye:

Forrás: MotoGP hivatalos Twitter oldala

Címlapkép forrása: Red Bull KTM Ajo

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.