TCR Eu: Igencsak szép mezőnyünk lesz a hétvégén Monzában, hiszen eddig már 5 beugró nevezett!

És érdekes módon az öt név közül csak egyvalaki olasz: a TCR Italy idei szezonjának első két fordulójában induló Damiano Reduzzi, aki a Trico WRT csapat Hyundai i30-as versenygépével indul Monzában is, és tavaly két fordulót is nyert az olasz bajnokságban, tehát főleg rá lesz érdemes odafigyelni szerintem.

Mellette nevezett a kelet-európai szériában versenyző szlovák Horňák-Aditis alakulat két Audit. A csapathoz a szezon közepére megérkező lengyel Bartosz Groszek igencsak versenyképes volt a kisebb szériában, tehát rá érdemes lesz odafigyelni, míg a cseh Radim Adámek gyanúsan nem fog sok vizet zavarni az élmezőnyben. Mint később kiderült, máshol sem, hiszen egy rossz sajtóértesülés alapján szóltak a hírek Adámek csatlakozásáról, a csapat viszont végül bár ugyan azt az Audit nevezte, egy másik cseh versenyző, az idei kelet-európai kiírást egy Cuprával teljesítő Petr Čížek kapta meg Monzára.

Nem utolsó sorban pedig, ma este jelentette be érkezését a spanyol RC2 Junior Team, akik két régi Cuprát “állítanak hadba” az olasz fordulóban. Versenyzőik a hazai Rubén Fernández és a venezuelai Sergio Lopez Bolotin lesznek, akikről nem veletek van a baj, ha még nem hallottatok, mert igazából mi sem. 😅 Röviden azt érdemes tudni róluk – szerencsére a zinternet mindig segít – hogy Fernández jelenleg vezeti a Campeonato de España Resistencia bajnokságot a csapat színeiben, és mindkét versenyző indult a TCR Italy három héttel ezelőtt megrendezett imolai fordulójában. Ott a középmezőnyben tanyásztak, tehát a monzai beugrás gyanúsan inkább tapasztalatszerzés lesz számukra.

Címlapkép forrása: a TCR Series weboldala

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

2 válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.