Indul az utolsó két DTM fordulóban a jövőre Venturihoz igazoló Lucas di Grassi!

Igencsak szép búcsúajándékot kapott a Formula E-ből év végén távozó ABT Sportsline csapattól Lucas di Grassi. A brazil – aki jövőre immár a Venturi versenyzője lesz a Formula E-ben Edoardo Mortara oldalán – egy harmadik számú Audi R8 versenygépet kap a gárdától az idei DTM szezon utolsó fordulójára (október 2-3 Hockenheim; 9-10 Norisring). Az Audi színei a brazil pilóta 2016-17-ben Formula E bajnoki címet szerző versenygépére hajaznak majd.

Nálunk kicsit megosztotta a csapatot a színterv, amiről Szili kollégánknak a kukásautó jutott eszébe. Nekem azonban igencsak tetszetős a GT3-as autón szokatlanul mutató dizájn [kép forrása: Lucas di Grassi hivatalos Facebook oldala]

Az egy nagyon jó kérdés, hogy a korábban GT3-as technikával sosem versenyző di Grassi mire mehet majd két hétvége alatt – Mirko Bortolotti beugrása igencsak jól szemléltette, hogy mennyire sokat tud tenni egy tapasztalt GT3-as versenyző egy kiscsapatban is – azonban én egyáltalán nem becsülném alá őt az újdonsült riválisok helyében!

Címlapkép forrása Bullfrag

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.