Simon Pagenaud a Meyer Shank Racingnél folytatja 2022-ben!

Csak úgy özönlenek a hírek az IndyCar-ból a szezonzáró hétvégét követően. Hiszen éppen csak megírtuk, hogy Rinus VeeKay 2022-ben is marad az Ed Carpenter Racing versenyzője – folytatva egyben az IndyCar uborkaszezon sorozatunkat – hivatalosan is megerősítést nyert a hetek óra keringő pletyka, amely az MSR-rel hozta kapcsolatba a 2016-os bajnok franciát.

A 37 éves versenyző hét szezont követően hagyja el a kapitány alakulatát, akikkel második évében bajnok lett, és két további alkalommal zárta másodikként az összetettet, 11 győzelmet szerezve ez idő alatt, pole-ból behúzva a 2019-es Indy 500-at. Utóbbi két szezonja azonban kissé kiábrándító volt, idei összetett nyolcadik helyét is főleg az Indy 500-on szerzett harmadik pozíciójának köszönhette, ami legjobb eredménye volt a 2021-es szezonban.

Jövőre korábbi penskes csapattársa, Hélio Castroneves oldalán fog versenyezni az MSR-nél, a a 60-as számú Hondában. Michael Shank csapata tehát egy igencsak tapasztalt duóval várja a következő IndyCar idényt.

A fenti videóval köszönte meg a Kapitány csapata Pagenaud-nak az együtt töltött 7 szezont.
Címlapkép forrása: Simon Pagenaud hivatalos Twitter oldala
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.