Négy forduló a Sydney Motorsport Parkban, kötelező a versenyzőknek az oltás!

Hosszas huzavona, folyamatos csúsztatások és törlések után, kialakult remélhetőleg a végleges versenynaptár, már ami a szezon hátralévő részét érinti. Winton, Philips Island, Gold Coast és Perth most már biztosan törölve lett, de talán jövőre viszont láthatjuk őket (leginkább Philip Island a kérdés, hiszen a pingvinek szigetén elterülő pálya idén is csak beugró lett volna).

Bent maradt viszont a Sydney Motorsport Park, ahol ráadásul 4 fordulót, azaz 12 versenyt fognak rendezni. Október 30-31.-én rendezik a SuperNight hétvégét, így idén sem maradunk látványos, villanyfényes versenyek nélkül. Utána három héten keresztül folyamatosan rendeznek majd egy fordulót, de ezek már nappali körülmények között kerülnek megrendezésre. Maga a lebonyolítás nem újdonság, hiszen ha nem is ennyit, de tavaly is dupla hétvégét rendeztek az Eastern Creek versenypályán.

Fontos információ, hogy New South Wales államba való bejutáshoz kötelező a beoltottság, így a bajnokság versenyzői és csapattagjai is csak abban az esetben juthatnak be a pálya területére, ha felvették a Covid-19 elleni oltást. A Supercars vezetősége nem számít problémákra ez ügyben.

A szezonzáró, ahogy korábban megírtuk, december elején, Bathurstben lesz megrendezve.

Címlapkép forrása: austadiums.com

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.