Visszalépnek a WTCR-től a Bäckman-testvérek

Andreas Bäckman és Jessica Bäckman bejelentették, hogy nem fejezik be a 2021-es WTCR-szezont!

A páros idén debütált a Túraautó-világkupán a Target Competition színeiben. Jessica már a szezonnyitó nürburgringi hétvégén pontot tudott szerezni, Andreas pedig három héttel később, Portugáliában gyűjtött egy egységet, azonban azóta sem tudta egyikük sem beverekedni magát a legjobb tizenöt közé.

Jessica Bäckman terelgeti a Hyundai-t Aragónban [kép forrása: fiawtcr.com]

„Nagyszerű volt, hogy kipróbálhattuk magunkat a WTCR-ben, azonban egyértelműen nem tudtuk azokat az eredményeket hozni, amiket elvártunk magunktól. Nagyon sokat dolgoztunk a csapattal, hogy megtaláljuk a megfelelő beállításokat, sajnos azonban nem jöttünk rá, hogy hogyan tudjuk megfelelően működésre bírni a technikát, így mostanra eljutottunk arra a pontra, ahol csak körbe-körbe rohangálunk, fejlődés nélkül” – magyarázta a helyzetet Andreas Bäckman, míg Jessica hozzátette, a hosszú távú jövőjük szempontjából kifizetődőbb, ha ezt a szezont nem fejezik be.

A Touring Car Times értesülései szerint a Target Competition a jövő hétvégi, csehországi, és az azt követő franciaországi fordulót egyaránt kihagyja, az Adria Racewayen pedig egy új felállással térnek vissza a mezőnybe.

Címlapkép forrása: Touring Car Times
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.