A Red Bull megkereste Lando Norrist!

Dr. Helmut Marko, a Red Bull Racing szaktanácsadója megerősítette, hogy korábban tárgyalásokat folytattak a Forma-1 élmezőnyébe idén berobbanó brit pilótával!

Lando Norris a Monacói Nagydíjat megelőzően írt alá egy új, többéves szerződést a McLarennel, azok után, hogy nagyszerűen indította a 2021-es szezont, dobogót szerezve az Emilia Romagna Nagydíjon. A korábbi Formula-3-as Európa-bajnok pilóta elvitathatatlan tehetségét tekintve nem szolgált túl nagy meglepetéssel a közlemény, azt nézve azonban mégis, hogy az idény nagyon korai szakaszában jártunk, amikor még nem gyakoriak a hasonló bejelentések. Friss információk szerint azonban Zak Brownék lépéskényszerben voltak.

„Őszinte leszek: tárgyaltunk Landóval, ő azonban inkább a McLarennel kötött hosszú távú megállapodást“ — jelentette ki szűkszavúan, részleteket nem elárulva Marko az OE24 c. osztrák lapnak.

A korábbi versenyző hozzátette: amellett, hogy Norris megragadta a figyelmét, még mindig Max Verstappent tartja a jelenkor legjobb fiatal pilótájának.

Max Verstappen [kép forrása: Max Verstappen hivatalos Twitter oldala]

„Max van a listám elején, ugyanis ő az, aki mindenféle körülmények között azonnal, hibázás nélkül hozni tudja az eredményeket, amit mi sem bizonyít jobban, mint az Orosz Nagydíj. Második lett a mezőny legvégéről, de ha egy körrel hamarabb jön a boxba, talán meg is nyerte volna a versenyt. Max soha nem hagyott kétséget afelől, hogy helyesen döntöttünk-e, amikor a Forma-1-be hoztuk őt. Mindig maximálisan koncentrált, és semmi nem tántoríthatja el céljától, a győzelemtől.”

A Red Bull Racing 2022-ben is a Max Verstappen — Sergio Pérez felállással áll rajthoz.

Címlapkép forrása: Lando Norris hivatalos Twitter oldala
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email