Le Brock és Jake Kostecki helycsere 2022-re?

Folytatódnak a pletykák a jövő évi pilóta piac terén, ezúttal a Tickford Racing van terítéken.

Miután még júniusban bejelentésre került, hogy Thomas Randle jövőre teljes szezont fut és Cameron Waters maradása is szinte biztosra mondható, így már csak egyetlen ülés szabad a Tickford Racingnél 2022-re.

A Speedcafe.com legfrissebb értesülései szerint az idén csapattársaihoz képest gyengébben teljesítő Jack Le Brock az idény végén elhagyja a fordos alakulatot és a Matt Stone Racing színeiben találhat menedéket. Ha pedig ez megvalósul, akkor a forrás szerint Jake Kostecki foglalhatja el Tim Edwards csapatának utolsó szabad helyét.

Könnyen lehet, hogy jövőre már egymás idei autójával fognak versenyezni (Forrás: Mark Horsburgh/Ross Gibb)

Kostecki tavaly debütált a bajnokságban, felváltva indulhattak Zane Goddarddal. Idénre már mindketten teljes szezont futhatnak, nagyjából hasonló eredményességgel. Kostecki Darwinban szerzett egy 5.helyet, ez eddig a legjobb eredménye, némileg talán kevés egy ilyen ütőképes istállóhoz, de a Kostecki család anyagi háttere észszerű indok lehet a szerződés aláírásához.

Számításba kell venni még James Courtney nevét is, akinek ugyan év végén lejár a szerződése a csapattal, de ne legyen kétségünk, hogy a 2010-es bajnok is még harcban lehet az ülésért, habár egyes pletykák a Brad Jones Racinggel hozták szóba, ahol egyelőre csak a múlt hónapban bejelentett André Heimgartner helye biztos.

Címlapkép forrása: Speedcafe.com

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.