Hivatalos: Courtney több évre hosszabbított a Tickford csapattal!

Courtney marad, a Kostecki pletyka nem jött be.

Úgy néz ki, a tegnap megírt pletyka még sem állta meg teljesen a helyét, Jake Kostecki nem fog csatlakozni a Tickfordhoz.

Ellenben James Courtney marad továbbra is az első számú fordos alakulat színeiben, ma ugyanis bejelentették, hogy több éves szerződést írtak alá a 2010-es bajnokkal. Az ausztrál versenyző egyébként jövőre már a 17. teljes szezonját fogja futni és eléri az 500 versenyes mérföldkövet, ezzel egy elég elit klub tagjai közé csatlakozhat.

Courtney megtartásában nyilván az is közre játszhatott, hogy jövőre érkeznek a Gen-3-as, új generációs versenyautók és Tim Edwards csapatfőnök inkább épít egy megbízható, rutinos versenyzőre, mint egy pénzes fiatalra.

Így viszont a pletykának az a része igaznak bizonyult, hogy Jack Le Brock elhagyja az istállót, ami nem meglepő, hiszen tavalyi győzelmét leszámítva, nem tudott maradandót alkotni. A Matt Stone Racing pedig talán valós opció lehet a 29 éves versenyző számára.

Így pedig gyakorlatilag majdnem eldőlt a Tickford csapat jövője: Courtney és Thomas Randle mellett ugyanis szinte biztosan megtartják Cameron Waters-t, de erre a bejelentésre még várni kell. Aztán amilyen őrült évünk van, még akár itt is jöhet egy fordulat, de valószínűleg hónapokon belül választ kapunk erre a kérdésre is.

Címlapkép forrása: Supercars.com

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.