Ricciardo Austinban bemutatózhat egy korábbi NASCAR-autóval

A McLaren-Mercedes versenyzője, Daniel Ricciardo az Amerikai Nagydíj hétvégéjén teljesíthet néhány bemutatókört egy Chevrolet Monte Carlóval, amellyel Dale Earnhardt Sr. versenyzett az 1984-es szezonban!

Mivel köztudottan az idősebb Dale Earnhardt nagy rajongója, Daniel Ricciardo a McLarenhez igazolásakor kötött egy üzletet Zak Brownnal. Eszerint amennyiben dobogós helyezést szerez, akkor vezetheti kedvenc pilótája 1984-es Chevy-jét, amely manapság Brown magángyűjteményének része. A várt dobogós helyezés a monzai Olasz Nagydíjon összejött, Brown pedig úgy tűnik, tartja magát ígéretéhez.

„Valószínűleg az elkövetkezendő hónapokban sor kerülhet a tesztre, talán az Egyesült Államokban. Majd meglátjuk. Tudomásom szerint az autó jelenleg Európában van, de hogy ragaszkodjunk az amerikai hagyományokhoz, még akár el is küldhetik a gépet Texasba az elkövetkezendő napokban, hogy Austinban teljesíteni tudjak néhány kört” – nyilatkozta Ricciardo egy ausztrál podcastben.

A McLaren ezt követően a Twitteren megerősítette, hogy a demófutásra az Amerikai Nagydíj hétvégéjén kerül majd sor, részletek azonban nem derültek ki.

Címlapkép forrása: McLaren hivatalos Twitter oldala
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.