Flavio Briatore tárgyalt Domenicalival – de vajon miről?

A Benettonnal és a Renault-val korábban négy egyéni és három konstruktőri bajnoki címet nyerő Flavio Briatore 2008-as távozása óta nem igazán hallatott magáról, egyes sajtóhírek szerint azonban hamarosan visszatérhet a Forma-1 vérkeringésébe!

A Forma-1–et régebb óta követőknek aligha kell bemutatni Flavio Briatorét, a fiatalabb generáció pedig a 2008-as szingapúri botrányról emlékezhet rá. Az olasz üzletembert akkor örökre eltiltották valamennyi FIA-rendezvény látogatásától, ezt az ítéletet azonban 2010-ben a párizsi legfelsőbb bíróság eltörölte. Ennek ellenére mostanáig nem merült fel a Forma-1 vérkeringésébe való visszatérése, most azonban egyes pletykák szerint a sportág vezérigazgatója, Stefano Domenicali kerítene neki egy állást.

A korábbi csapatfőnök az Instagram oldalán tett közzé egy videót, melyen eleinte csak laptopokat és mobiltelefonokat nyomogató emberek láthatók, aztán feltűnik Domenicali, Briatoréval az oldalán.

„Stay tuned! Rengeteg szórakozás vár a Forma-1–gyel 2022-ben!” – ejtette el a korábbi Ferrari-főnök, majd megszólalt Briatore is.

„Új energia, új erő, új izgalmak – ez a Forma-1!” – mondta sejtelmesen az olasz, majd kezével V-betűt formálva (amely a győzelem nemzetközi jelképe) köszönt el nézőitől.

„A Forma-1 vadonatúj fejezete fog megkezdődni. Az összes izgalmat, szórakozást és energiák elhozzuk Önöknek, mindazt, amit ez a fantasztikus sport megérdemel!

– írta posztjához Briatore.

Persze ezekből a félmondatokból semmi komoly nem derül ki, mindenesetre kíváncsiak vagyunk, hogy ki mit olvas ki belőlük!

Címlapkép forrása: as.com
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.