Todd Hazelwood visszatér a Matt Stone Racinghez

A távozók után megvan az első érkező az MSR-hez 2022-re.

Bár versenyeket sajnos nem láthattunk az elmúlt hónapokban, a pilótapiacon továbbra is nagy a kavarodás, főleg a középmezőny istállói körül. Ezúttal a Brad Jones Racing veszítette el az egyik versenyzőjét 2022-re, Todd Hazelwood ugyanis visszatér korábbi csapatához.

A 26 éves versenyző ezer szállal kötődik a Matt Stone Racinghez, hiszen velük szerzett bajnoki címet a Super2-es kategóriában, majd náluk mutatkozhatott be a bajnokságban 2017-ben, a Queensland Racewayen.

Az MSR-től mind Jake Kostecki, mind Zane Goddard távozik az év végén, így logikus választásnak tűnt egy korábbról ismert arccal pótolni az egyik megüresedő ülést.

A BJR részéről már másabb a helyzet, hiszen egy stabil, megbízható versenyzőt veszítenek el, ráadásul Nick Percat után már a másodikat. Ugyan érkezik jövőre André Heimgartner, de nem biztos, hogy a tulajdonos fia, Macauley Jones a legjobb választás a stabilitás szerepére. Jones helye egyelőre még nincsen ugyan bejelentve, de elég nehéz lenne elképzelni, hogy Brad Jones úr ajtót mutatna gyermekének, aki önmagához képest viszonylag jól szerepel idén.

A bajnokság pedig jövő hétvégén ismét visszatér nyári-őszi álmából, hogy folytatódhasson a Sydney Motorsport Parkban.

Címlapkép forrása: Supercars.com
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.