Verstappen jelenleg a legnépszerűbb Forma-1–es versenyző

Egy brit lap szivárogtatta ki annak a felmérésnek az eredményét, melyet az F1 indított!

A Forma-1 hivatalos oldala nemrég a Nielsen Sports és a Motorsport Network közreműködésével kiírt egy közvélemény-kutatást, melyben arra a kérdésre keresték a választ, hogy ki manapság a sportág legnépszerűbb versenyzője. Az F1 vezető által minden idők legnagyobbjának tartott, ilyen jellegű felmérés eredményei a Daily Mail birtokába jutottak, a lap pedig hozzátette, hogy a hivatalos eredményeket várhatóan ma hozzák nyilvánosságra – az eredményekkel majd frissítjük ezt a cikket!

A brit lap cikkéből kiderül, hogy a szurkolók szerint a Forma-1 legnépszerűbb versenyzője ma a világbajnokságot vezető Max Verstappen. Nyilván nem tudhatjuk, hogy melyik szurkoló milyen indíttatásból szavazott, de simán benne van a pakliban, hogy csak a Hamilton ellen vívott, késhegyre menő harc miatt jelölték be sokan a hollandot, bár tény, hogy két-három évvel ezelőtthöz képest mostanra jelentősen megemelkedett a Red Bull pilóta szurkolótáborának nagysága.

A lista második helyén némi meglepetésre a világélvonalba idén berobbanó Lando Norris áll, míg a hétszeres világbajnok, az Instagramon több mint 23 millió követővel rendelkező Lewis Hamilton csak a képzeletbeli dobogó legalsó fokát foglalja el.

Címlapkép forrása: MakFormula1 – Formula-1 Image Story
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.