Hosszabbított az Inter Europol csapattal Alex Brundle

Szerda este az Inter Europol Competition megerősítette, hogy a 2023-as szezon végéig meghosszabbította a háromszoros WEC-kategóriagyőztes, le mans-i 2. helyezett Alex Brundle szerződését.

A brit pilóta 2012 óta versenyez kisebb megszakításokkal az endurance-világbajnokságon, és noha minden futamgyőzelmét 2016-ban szerezte, a legsikeresebb idénye mégis 2013 volt, amikor az OAK Racing színeiben az LMP2-es értékelés 2. helyén végzett váltótársaival. A korábbi Forma-1-es versenyző és szakkommentátor Martin Brundle fia az Európai Le Mans-szériában évek óta a United Autosports kötelékeiben versenyez, de miután Zak Brownék WEC-felállása elég kötött, Alex a világbajnokságon gyakran váltogatja csapatait. Így kötött ki idén a lengyel Wojciech Śmiechowski csapatánál, az Inter Europol Competitionnél.

„Boldog vagyok, hogy egy többéves szerződés keretein belül az Inter Europol Competitonnél folytathatom a pályafutásomat, mindent meg fogok tenni, hogy segítsem a csapat törekvéseit. A teljesítményünk nagyon sokat javult az utóbbi időkben, izgatottan várom, hogy az előretörő célok megvalósításának részese legyek az elkövetkezendő években”– fogalmazott a 2016-os ELMS-bajnok.

A csapattulajdonos fia, Jakub Śmiechowski természetesen jövőre is a felállás tagja lesz, illetve várhatóan marad a csapatnál a Cadillac IMSA-programjából ismert Renger van der Zande is, noha ez még nem hivatalos.

Címlapfotó: Inter Europol Competition hivatalos Twitter oldala
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.