Jövőre is a Vergne – da Costa párossal indul a Techeetah

Egy héttel azután, hogy a bahreini WEC dupla első hétvégéjén Antonio Félix da Costa “elkotyogta” maradását a kínai csapatnál a Formula E-ben, ő és csapattársa, Jean-Éric Vergne is egy Instagram bejegyzésben hozták nyilvánosságra, hogy jövőre is együtt versenyeznek!

A legszebb a történetben, hogy továbbra sem tudni mi lesz a csapat sorsa, hiszen a London E-Prix-t megelőzően kútba estek tárgyalásaik egy kanadai befektetővel, aki megvette volna a Tehcheetah-t. Elvileg már a csapattagoknak is bemutatkozott az illető, mielőtt befuccsolt az átvétel. A hírek szerint, ezen a ponton már hetek óta fizetésképtelen volt a csapat. Da Costa 2022-re is rendelkezett szerződéssel, míg Vergne kontraktusa lejárt a nyáron, az pedig csak tovább erősítette a francia távozásáról szóló pletykákat, hogy aláírt a Peugeot hypercar programjába.

Pletykák ide vagy oda, a kétszeres bajnok tehát hatodik szezonját kezdi jövőre a kínai csapattal, a WEC programjával párhuzamosan. Elvileg pedig da Costa is marad a JOTA P2-es alakulatánál, még ha ezt nem is jelentették még be. A páros a november 29-én kezdődő, valenciai, szezon előtti teszteken ül ismét autóba a Techeetah-nál.

Címlapkép forrása: Green Racing News

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.