F2: Ralph Boschung jövőre is a Campos versenyzője marad

Néhány alkalommal mi is beszéltünk már róla, hogy gyanúsan a jövő évi F2-es mezőny nem lesz a legerősebbek egyike. A mai bejelentés pedig csak megerősítette elképzeléseinket.

Miután pár héttel ezelőtt bejelentették, hogy Clément Novalak már a szezon utolsó két fordulójában váltja Lirim Zendelit, és jövőre is az MP Motorsport versenyzője marad, a svájci Boschung lett a 2022-es rajtrács második megerősített tagja. A 24 éves pilóta 2017-ben már futott egy szezont a spanyol csapattal, jelenleg pedig a tavalyi évzáró óta a versenyzőjük. Ugyan eddig messze legjobb szezonját teljesíti a szériában, az árulkodó, hogy – ugyan anyagi gondok miatt egy rakás fordulót ki kellett hagynia – négy évad alatt sem tudott dobogót szerezni.

Mivel a Campos másik autója idén is egy “átjáróház” volt, az F2 veterán Boschungnak fontos szerepe lesz a gárda Adrian Campos tragikus halála után kezdődött újjáépítésében is. Kora délelőtt óta tudtuk, hogy a svájci két órakor tesz ma bejelentést, én pedig meg voltam győződve, hogy egy LMP2-es autóra válthat jövőre. Nem lett igazam, de ettől eltekintve jövőre sem várok tőle csodákat a Formula-2-ben

Címlapkép forrása: Campos Racing hivatalos médiafelületei
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.