Sajtó: Grosjean jövőre indul Daytonában

Sajtóértesülések szerint a korábbi tízszeres Forma-1-es dobogós francia januárban debütál a daytonai 24 órás versenyen.

Súlyos bahreini balesetét követően Romain Grosjean a 2020-as esztendő végén távozott a Forma-1-ből és az IndyCar sorozatban kezdte újra karrierjét, ahol már idén dobogós helyezést szerzett. Úgy tűnik azonban, hogy a francia pilóta amerikai kalandja nem merül ki a kontinens első számú open-wheel sorozatával: az endurance-info.com értesülései szerint Grosjean januárban részt vesz a daytonai 24 órás versenyen, ráadásul nem is akármelyik csapat, a Wayne Taylor Racing színeiben.

[kép forrása: Romain Grosjean hivatalos Facebook oldala]

A Konica Minolta Acura állandó pilótái, Ricky Taylor és Filipe Albuquerque mellé az endurance fordulókon Alexander Rossi csatlakozott idén, míg Daytonában a brazil Hélio Castroneves volt a negyedik társuk. Utóbbi azonban már bejelentette, hogy jövőre a Meyer Shank Racingot fogja erősíteni a hosszú távú versenyeken, így egy ülés biztosan szabad a WTR-nél.

A Sportscar365 kereste az üggyel kapcsolatban a csapat tulajdonosát, Wayne Taylort, aki határozottan kijelentette, hogy Grosjeannal semmilyen szerződést nem kötöttek még.

Címlapkép forrása: MakFormula1 – Formula-1 Image Story
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.