F2: Jake Hughes visszatér a szezonzárón a HWA-nál!

Az utóbbi fordulókban annyi volt a jövés-menés a Campos és HWA csapatok háza táján, hogy szerintem fél év múlva nem tudnánk felsorolni, hogy kik hol indultak egy-egy adott versenyhétvégén. Hughes pedig visszatér a HWA színeiben az Abu Dhabi szezonzáróra.

A 27 éves brit idén nem futott sehol teljes szezont, miután az elmúlt két évet összetett hetedik helyen zárta az F3-ban a német gárdával. Mielőtt azonban megkapta volna a HWA-nál – Jack Aitken óriási spái balesete miatt – az F2-es lehetőséget az olasz és orosz hétvégéken, a Carlin színeiben indulhatott a hungaroringi F3-as fordulóban.

A HWA igencsak nyögvenyelős F2-es évének Hughes szerezte messze legjobb eredményét, negyedikként célbaérve az első sochi sprintfutamon. A HWA egyik autója sem szerzett pontot azóta, Jeddah-ban pedig Hughes kénytelen volt “félreállni”, a szériában debütáló Logan Sargeant miatt. Az eredménytelenségük kapcsán pedig nem is meglepő, hogy valószínűleg mindkét nevelő szériát elhagyja a gárda az év végén. Ezen a hétvégén Hughes tehát újabb lehetőséget kap Deledda mester oldalán, a korát és anyagi lehetőségeit figyelembe véve pedig könnyen lehet, hogy utolsó fordulója lesz a szériában.

Azt amúgy egyelőre mi sem tudjuk, hogy a múlt hétvégi sprintfutamon lábát eltörő Enzo Fittipaldi helyére ki ül a Charouz autóba be Abu Dhabiban

Címlapkép forrása: Formula Motorsport Limited
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.