Újabb ajánlatot kapott Bottas a 2022-es idényre

Valtteri Bottas az idei szezon végén öt év után elhagyja a Mercedest és az Alfa Romeóhoz igazol, ahol a visszavonuló Kimi Räikkönen helyét veszi át. Elmondása szerint más csapatoktól is kapott ajánlatot.

„Két nappal azt követően, hogy megegyeztem az Alfa Romeóval, kaptam egy másik hívást is, hogy tárgyalni akarnak velem. Erre elmosolyodtam és csak annyit mondtam: elkéstél!” – mesélte a finn pilóta az Iltalehti című lapnak. Hogy pontosan melyik csapatról van szó, azt nem árulta el Bottas, mindössze annyit mondott, hogy az elmúlt években kicsivel jobban teljesítettek, mint az Alfa.

„Ha megnézed az előző éveket, talán egy kicsit jobb. De szerintem az Alfa Romeo is jó lesz, boldog vagyok, hogy velük szerződtem le” – fogalmazott, hozzátéve, megnyugtató érzésnek tartja, hogy már nem csak anyagi szempontok alapján kell döntéseket hoznia.

„Számomra a jólét nagyban különbözik a pénztől magától. Persze jól megfizet majd az Alfa Romeo is, de már így is gazdagnak érzem magam, hiszen az elmúlt néhány évben azt csinálhattam, amit igazán szeretek” – magyarázta.

Címlapkép forrása: MakFormula1 – Formula-1 Image Story
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.