F2: Logan Sargeant lesz a Carlin egyik versenyzője jövőre!

Néhány órával a Virtuosi Racing bejelentése után folytatódtak az új versenyző érkezések hírei. A Williams-junior Sargeant egy igencsak stresszes időszak után kapja meg azt a lehetőséget amit igazán megérdemel: a Carlin színeiben egy teljes F2-es szezont futhat 2022-ben.

A tavalyi F3-as bronzérmest már idén is megnézte volna mindenki egy kategóriával feljebb, viszont az amerikai anyagi gondjai miatt majdnem “padon” maradt. Végül a Charouztól kapott egy utolsó utáni lehetőséget az F3-ban, ahol messze a csapat reális teljesítménye fölött teljesített. Emellett indult két ELMS fordulóban is, illetve a HWA-val rajthoz állt az utolsó előtti Formula-2-es versenyhétvégén.

Ami lehetséges csapattársának kilétét illeti, Ticktum ugye elhagyja a szériát, és a Formula E-ben folytatja jövőre. Daruvala sorsa egyelőre jobb kérdés. Az indiai kapcsán még egy premás visszatérés esélyei is felmerültek – az olaszokkal lett harmadik a 2019-es F3-as idényben – de jelenleg úgy néz ki, hogy nem ő a favorit arra, hogy Dennis Hauger csapattársa legyen jövőre.

Címlapkép: Richard Pardon Photography
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.