A Mercedes nem akar részt venni az év végi díjátadó gálán

Holland sajtóértesülések szerint a Mercedes megtagadta a részvételt az év végi FIA-gálán!

A Nemzetközi Automobil-szövetség csütörtök este rendezi meg szokásos év végi díjátadó gáláját, ahol amellett, hogy Max Verstappen megkapja a világbajnoki címért járó trófeáját, sor kerül egy fotózásra is, ahol világszerte a különböző FIA-sorozatok világbajnok autói gyűlnek össze.

Ezen a fotózáson a Mercedesnek két autóval is jelenése van, hiszen a Forma-1 konstruktőri világbajnoki címe mellett a Formula-E-ben is elhódították mind az egyéni-, mind a gyártók bajnokságát. A De Telegraaf értesülései szerint azonban a német márka nem kíván részt venni ezen a fotózáson, ami egy elég egyértelmű jele annak, hogy Toto Wolffék továbbra is az Abu Dhabiban történteken forronganak.

A holland lap úgy tudja, a Mercedes már jelezte is írásban az FIA felé, hogy ne számítsanak rájuk a fotózáson, és az sem elképzelhetetlen, hogy az egész gálán sem vesznek részt. Az Abu Dhabi Nagydíj végén történtek jogi útra tereléséről egyébként friss információ továbbra sincs, a Mercedesnek csütörtök estig van lehetősége véglegesíteni fellebbezését.

Bárhogy is alakuljon, érdekes gála és érdekes hetek elé nézünk.

Címlapkép forrása: Reddit / F1 Porn
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.