A Motorbase-nél, NAPA színekben tér vissza a BTCC-be Dan Cammish!

Miután két nappal ezelőtt a fordos csapat bejelentette, hogy két autójának névadó szponzora a NAPA alkatrészforgalmazó lesz, jött is az első nagy érkező a csapathoz. Az idén harmadik Brit Porsche Carrera-kupa bajnoki címét megszerző Dan Cammish náluk tér vissz a BTCC-be!

A 32 éves Cammish azóta is nagyon vitatható körülmények között veszítette el Dynamics Honda ülését az idei év elején. Ennek ellenére erőből tudott visszavágni az őt bírálóknak, egy szoros csatában megszerezve a Carrera-kupa címet, és egyetlen BTCC beugrása is kiemelkedőre sikeredett a BTC Racing színeiben. Dan folyamatosan arról beszélt, hogy dolgozik a visszatérésen, mióta pedig tudjuk, hogy a Dynamics végre megkapja a harmadik Honda indítási jogát jövőre, sokan gondolhattuk, hogy Matt Neal csapatánál tér vissza. A madárkák egyebeket is csicseregtek, és utóbbi lett végül igaz. A jövőre szintet lépni akaró Motorbase vezérpilótája lesz Dan, Jake Hill pedig idén is megmutatta, hogy lehet a címért harcolni a Forddal.

Cammish Motorbase-hez igazolása tovább erősítheti a Hill távozásáról szóló pletykákat, az igazán jó kérdés pedig az lett, hogy vajon a jó öreg Neal ülne vissza még egy szezonra a harmadik Dynamics autóba, akár nagyobb fia, Henry ülhetne fel, esetleg egy teljesen új nevet húznak ki a kalapból?

Címlapkép: a Motorbase Performance Twitter oldala
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.