Teljes IndyCar szezont fut jövőre Jimmie Johnson

Miután idén 12 IndyCar futamon állt rajhoz a hétszeres NASCAR Cup bajnok, jövőre teljes szezont fut a 48-as Ganassi Hondában, továbbra is a Carvana színeiben!

Johnson első IndyCar szezonjában elkerülte az oválokat, jövőre pedig arra számítottak a legtöbben, hogy legalább az Indy 500-at bevállalja a futam presztizse miatt. Pár héttel ezelőtt ezt meg is erősítette a csapat, bejelentve, hogy Tony Kanaan számára – aki idén JJ váltótársa volt az oválokon – biztosítanak egy ötödik számú autót a legendás futamra. Johnson teljes éves tervével jó kérdés, hogy a szintén veterán brazil kap-e esetleg további futamokat 2022-ben.

Johnson főszponzora jövőre is a Carvanha lesz, méghozzá a tizenhétből 16 versenyen ők lesznek a 48-as Honda névadó szponzora. Egyedül Iowában lesz váltás, ahol az American Legion adja majd a nevét és támogatását a Ganassi géphez.

A rajongók számára gyakran a beszélgetések tárgyát képezte, hogy JJ elég későre rázódott bele az IndyCar-ba, és sokan azt nehézményezték, hogy gyanúsan pont az oválokon lett volna meg a tempója. Jövőre ezt is meglátjuk, illetve kíváncsian várom, hogy mennyivel tud közelebb kerülni a középmezőny tempójához.

Címlapkép: Walter G. Arce Sr.
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.