Porsche gyári hátszéllel és Thomas Preininggel érkezik a DTM-be Timo Bernhard csapata!

Miután 10 nappal ezelőtt bejelentette az SSR Performance, hogy két Porschéval csatlakoznak jövőre a DTM mezőnyéhez, a pletykákban sokat emlegetetett Team 75 Bernhard is megerősítette érkezését Gerhard Berger sorozatába.

A kétszeres Le Mans győztes és WEC bajnok Timo Bernhard és családja által üzemeltetett (az apjával közösen irányítják a gárdát, a manager pedig Timo lánytestvére, Jennifer) csapat hat szezont után hagyja el az ADAC GT Masters sorozatot, hogy csatlakozzon az új DTM egyre népesebb mezőnyéhez. A Porsche gyári támogatást is élvező gárda egyetlen 911 GT3 R-t nevez jövőre, a stuttgartiak gyári versenyzőjével, Thomas Preininggel a volán mögött. A 23 éves osztrák 2018-ban német Porsche-kupa bajnok volt, azóta pedig a legtöbb jelentős endurance futamon és bajnokságban megfordult a márka színeiben. Egyben ő a Formula E csapatuk egyik fejlesztő pilótája is.

A GT3-as Porsche nevezése mellett, elvileg a csapat a két GT4-es 718 Cayman GT4 CS MR versenygépét is áthozza a DTM betétszériáiba, ez azonban még nem megerősített információ.

Címlapkép forrása: a KÜS 75 Team Bernhard hivatalos média felületei
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.