🇦🇪 F2 TESZT: Doohan zárta az élen 2021-et

Abu Dhabiban befejeződött a Formula-2-es mezőny év végi tesztje, melynek harmadik napján Jack Doohan autózta a legjobb időt.

Folytatta impresszív F2-es bemutatkozását Jack Doohan: az ausztrál pilóta 1:36.110-es idővel megnyerte a harmadik tesztnapot, amely sokkal hűvösebb időjárás mellett zajlott, mint a csütörtöki és a pénteki hat óra. Doohan az MP Motorsport színeiben teljesített néhány igencsak erős futamot a szezon végén, a háromnapos abu dhabi teszten viszont már jövő évi csapata, az UNI-Virtuosi autóját vezette. Doohan egyébként nem csak a leggyorsabb, hanem a legszorgalmasabb is volt, összesen 114 kört teljesített a Yas Marina pályán.

Mögötte mindössze 29 ezreddel lemaradva az a Felipe Drugovich végzett, akinek a helyére Doohan érkezik jövőre az UNI-hoz, és aki tegnap már megnyert egy napot, míg a 3. helyre Ralph Boschung hozta be a Campos autóját, ő is még egy tizeden belül végzett Doohanhez képest. A 4-5. helyen következett a Carlin párosa, Liam Lawson és Logan Saregant, majd Pourchaire, Daruvala, Nissany és Armstrong következtek a sorban. Ezúttal sem remekelt az F3-as bajnok Dennis Hauger, a norvég csak 10. lett a Premával.

A harmadik tesztnap részletes eredményei [kép forrása: Formula 2 hivatalos Twitter oldala]

A Formula-2 ezzel idénre búcsúzik. Természetesen az uborkaszezonban folyamatosan beszámolunk a legfrissebb átigazolási hírekről és pletykákról, március 18-án pedig kezdődnek az előszezoni tesztek!

Címlapkép forrása: Formula 2 hivatalos Twitter oldala
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.