Ollie Jackson és Sam Osborne is a Motorbase versenyzője marad 2022-ben

Miután két nappal ezelőtt, a nagy NAPA bejelentést követően megerősítette a Motorbase, hogy Dan Cammish lesz a program egyik vezérpilótája, két ismerős arc is marad a csapatnál 2022-ben.

A 37 éves Jackson sorozatban negyedik szezonját kezdheti jövőre a fordos gárdánál. És miután tavaly karriere legjobb BTCC-s évét futotta (2 győzelmet is szerzett), idén nagyon elfogyott az első fordulók után. Egyetlen dobogót tudott szerezni még az év elején, és ugyan a szezon végére ismét stabil pontszerző lett, csupán fele annyi egységgel zárta az évet, mint 2021-et. Jackson amúgy már kilenc és fél szezont lehúzott a bajnokságban, szóval valószínűleg ennél jobb sosem lesz, de a mezőny szerethető figurái között van. Picit az egyszerű, de kedves és szerethető, jó napjain pedig versenyképes karakter.

A velem egyidős Osborne már inkább a bögyömben van, vagy mondjuk úgy, nem tartom megérdemeltnek helyét a mezőnyben. Idén harmadik szezonját futotta, és ugyan versenyképesebb volt a legtöbb fordulóban, mint tavaly-tavalyelőtt, összességében így is jóval a csapat, és a Ford potenciálja alatt teljesített. Viszont mivel ő a csapatot tavaly partnereivel együtt felvásárló Pete Osborne fia, a helye kb. kibérelt a gárdánál.

Jackson és Osborne a Motorbase-ként nevezett autókat fogják vezetni, bejelentésükkel pedig már csak egy hely kiadó a gárdánál, a “NAPA-részlegen”. A hozzáértők szerint egy nagy nevet várhatunk a negyedik Focusba, egyesek pedig odáig mentek, hogy a címvédő Ash Sutton nevével dobálóznak. A pletykákat figyelemmel kísérve, ez nem is tűnik egy irreális felvetésnek. 🤔

Címlapkép forrása: a Motorbase Performance csapat Twittere
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.