Ash Sutton teljes mérnöki gárdájával együtt csatlakozik a Motorbase-hez!

Hogy ha azt mondom, hogy az utóbbi hónapok egyik legfontosabb túraautós hírét olvassátok, nem is lódítok túl sokat! Mondjuk a tegnap esti, Moffat-Patterson bejelentést követően senki sem lepődik meg ezen.

A Motorbase Performance rendesen ellopta a show-t az utóbbi hetekben. Miután bő egy héttel ezelőtt bejelentették, hogy két autójuk a NAPA alkatrész forgalmazó színeiben fog versenyezni, robbant is a következő bomba, Dan Cammish érkezésének hírével. Három nappal később azt is megtudtuk, hogy a másik két, Motorbase néven induló autóban megtartják az Ollie Jackson-Sam Osborne kettőst. Mindez nem is volt túl kérdéses, pláne annak tükrében, hogy Sam a tulaj Pete fia.

Arra számítani lehetett, hogy a másik NAPA autóba egy még eredményesebb túraautóst igazol a kenti csapat, a címvédő Sutton neve pedig benne is volt a kalapban. A felvezetőben már említett Moffat bejelentés pedig tökéletesen fel is vezette a háromszoros bajnok érkezését a fordos csapathoz. Hogy tovább növeljük a Motorbase téli igazolásainak ázsióját, nem csak az elmúlt két évad bajnoka csatlakozott hozzájuk, hanem teljes mérnöki gárdája is érkezik vele. Ezzel pedig megkockáztatom, hogy a Motorbase NAPA részlege lesznek a 2022-es szezon favoritjai!

Látványosra sikerült Sutton bemutatása

Teszem mindezt tudva, hogy Ash utoljára 2016-ban versenyzett a BTCC-ben elsőkerék meghajtású autóval. Tehát egy új közeg mellett, egy eléggé eltérő technikához is alkalmazkodnia kell majd 2022-ben. Viszont Suttonról beszélünk, szóval menni fog az. 😄

Kicsit visszatérve a Moffat Racing-Team HARD-Boardley “konglomerátumhoz”, akiket elhagy a címvédő, elvileg dolgoznak azon, hogy Carl Boardley egyik TBL-licenszével jövőre is indítsák a harmadik Infinitit. Az szinte biztos, hogy a veterán Boardley nem tér vissza a szériába, jelenleg pedig még keresik a versenyzőt az autóba.

Címlapkép forrása: a Motorbase Performance Twittere
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.