Változatlan pilótasor a Hondánál, Engstlerék is velük indulnak

A Honda megerősítette, hogy kikkel indul a Túraautó Világkupán, miközben az is kiderült, hogy Tassi Attila immáron a Team Engstler istálló kötelékét képezi.

A René Münnich által irányított csapat 2013 óta állandó tagja a mezőnynek, az elmúlt évben négy darab Honda Civic Type R FK8-ast vonultatott fel, idén azonban már nem mind a négy autó versenyeztetéséért felelős.

A korábbi versenyző, Franz Engstler ugyanis Tiago Monteiro és Tassi Attila autót állítja csatasorba. Engstlerék az elmúlt években a Hyundai modelljeivel indultak, kezdetben az I30-as típussal, majd 2021-ben “megTCResítetett” Elantrával.

A csapatfőnök egyébként nagyon örül ennek a partnerségnek, szerinte a csapata tapasztalata és a Civic versenyképessége jó elegyedet alkothat. Emellett a versenyzőket is dicsérte: Monteiro egy sokat látott róka, míg Tassi a fiatalság megtestesítője – Engstlerék filozófiájának része, hogy esélyt adjanak a tehetséges fiataloknak.

A Team Engstler természetesen a Mads Fischer által vezetett JAS Motorsport technikai támogatását is élvezi.

Az argentin zászlók ismét ott díszelegnek majd a másik két Hondán, hiszen mind Esteban Guerrieri, mind Nestor Girolami továbbra is a csapatot erősítik. Az argentin párost irányító csapat pontos kilétére hamarosan fény fog derülni. Nagy valószínűséggel egyébként Münnich marad a befutó.

Címlapkép forrása: WTCR hivatalos oldala

Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.