F2: A Hitech versenyzője lesz idén Marcus Armstrong

Annak ellenére, hogy a Ferrari elengedte az új-zélandi fiatal kezét, Armstrong marad a Formula 2-ben, a brit Hitech csapathoz csatlakozva.

A 21 éves versenyző kapcsán már sokszor kiemeltük mi is, hogy míg első szezonja még elfogadható volt, perchszériái ellenére is csalódást okozott idén. Győzelme ellenére egy helyet sem lépett előre az összetettben (13.) és még pontban is kevesebbet szerzett mint tavalyelőtt. Armstrong tehetsége amúgy megkérdőjelezhetetlen, és simán benne van, hogy csak az F2 nem fekszik neki, de idén tényleg mutatnia kell valamit, hanem egy idő és anyagiak terén is elpocsékolt év lesz 2022 számára.

A DAMS-nál, Roy Nissany-ból kiindulva nem igazán kellett attól tartania, hogy a csapattársa rommáveri, a Hitech-nél viszont fel kell kötnie a gatyáját, a csapatot nagyon jól ismerő Jüri Vips mellett. Az is jó kérdés amúgy, hogy a DAMS mit is vár 2022-től, hiszen Lord Nissany mellett a Red Bull Junior Ayumu Iwasa debütál a szériában. A japán egyáltalán nem ügyetlen, de elég korainak érezzük esetében a fellépést az F1 “előszobájába.”

Egy zárójelben megyjegyezve, továbbra sem értem, hogy az Ural Kali miért is szponzorálja még mindig a csapatot. 🤔

Címlapkép: a Hitech GP hivatalos Twitter oldala
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.