F2: Frederik Vesti lesz Pourchaire csapattársa az ART-nál!

Újabb bejelentés, amelyen gyanúsan senki sem lepődik meg. Két héttel azután, hogy Pourchaire-rel hosszabbított a francia gárda, dán versenyzőjüket is felléptetik a Formula-2 mezőnyébe.

Ádám kollégával többször kiveséztük a közvetítéseink alatt is, hogy a 20 éves Vesti volt a tavalyi év egyik F3-as csalódása. Már az meglepő volt, hogy elhagyta a Premát az ART Grand Prix kedvéért, a franciákkal pedig ugyan meg tudta tartani összetett negyedik helyét, valahogy a határozottság hiányzott tavalyi szezonjából. Győzött, nagyon stabilan gyűjtögette a pontokat, de a nap végére nem volt kellően meggyőző.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy az F2-be fellépve visszaszerzi-e korrábi lendültetét a Mercedes-junior, vagy láttuk már nevelőszériás csúcsát?!

Amúgy Vesti bejelentésével már csak három hely kiadó az idei rajtrácson. Egy Trident, Campos és Charouz ülés vár gazdára, amelyek közül gyanúsan egybe sem a jövendő bajnokot ültetik. Ami az ART F3-as üléseit illeti, ezekből kettő kelt eddig el. Juan Manuel Correa mellé a friss FREC bajnok, a svájci Grégoire Saucy érkezik.

Címlapkép: Joe Portlock – FOM/Getty Images
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.