Derült égből Hyundai-csapás: az ExcelR8 versenyzője lett Dan Lloyd!

Egy héttel ezelőtt Csabibá’ azt írta nektek, a januárt lezáró uborkaszezon cikkben, hogy pár nagy bejelentésre várunk a BTCC-ből. És azt is megtippelte a forrásai segítségével, hogy kik érkeznek, és hová. Az első hír a vártnál kicsit később érkezett, és természetesen köze nincs a tippeltekhez. 😅😆🤣

Dan Lloyd számos próbálkozás és csalódás után, tavaly végre megfutotta első, teljes BTCC idényét. Míg a veterán Astrával a szezon eleje nehezebben alakult, az év végére többször közel járt a győzelemhez (és ekkor már stabilan verte legendás csapattársát, Platot), végül éppen csak lecsúszva az összetett top tízről. Azt nagyjából tudtuk, hogy nem marad a Power Maxed Racing versenyzője 2022-ben, de az ExcelR8 szálra kvázi senki sem tippelt a jól értesült emberkék közül. A legtöbben arra számítottak, hogy visszatér 2018-as csapatához, a BTC Racinghez, ahol szezon közben váltotta a nagy csalódás okozó James Nash-t. Tévedni azonban emberi dolog, Lloyd pedig Tom Ingram első bejelentett csapattársa a Hyundaiokkal versenyző gárdánál.

A madárkák eddig azt csiripelték, hogy Tom Chilton érkezik az ExcelR8-hez, míg Chris Smiley és Jack Butel maradnak Ingram oldalán. Hááát, Lloyd leigazolásával az utóbbira egyre kisebb az esély, bár a mai meglepetés miatt én már lassan semmit sem zárok ki. De akkor Smiley távozna? Vagy mégsem érkezik Chilton??? Nos, az elkövetkező hetekben minden kiderül.

Címlapkép: BTCC/ExcelR8 Motorsport
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.