Eduardo Freitas lehet az új F1-es versenyigazgató

Miközben még mindig zajlik az Abu Dhabi Nagydíjon történtek vizsgálata, a sajtóban új hírek merültek fel, melyek szerint a portugál Eduardo Freitas lehet Michael Masi utóda.

Március 18. előtt biztosan nem hozza nyilvánosságra az FIA, hogy milyen következtetésekre jutottak a tavalyi szezonzárón történtek vizsgálata során, a versenyigazgatóra, Michael Masira nehezedő nyomás azonban egyre tarthatatlanabbnak tűnik. Bár sokan támadják, legalább ugyanennyien védik is az ausztrál szakembert, az FIA viszont saját bevallása szerint is elkezdett más opciók után nézelődni. Ez a más opció pedig a legfrissebb hírek szerint Eduardo Freitas lehet.

A portugál szakember évek óta az endurance-világbajnokság versenyigazgatójaként tevékenykedik, jellegzetes hangját nincs olyan sportautó-fan, aki ne ismerné. Korábban a Sky Sports F1 riportere, David Croft is egy lehetséges jelöltként számolt Freitasszal, most pedig az általában jó forrásokkal rendelkező spanyol újságíró, Albert Fabrega számolt be a Twitteren értesüléseiről.

„Több különböző forrásból is úgy értesültem, hogy Eduardo Freitas egy lehetséges jelölt a Forma–1-es versenyigazgatói posztra” – írja szűkszavú tweetjében a DAZN España riportere.

Freitas lehet Masi utóda?

Címlapkép: FIA
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.