A BWT az Alpine névadó szponzora lett

A BWT bejelentette, hogy leszerződött az Alpine-nal mint névadó főszponzor, az autó festésében pedig markánsan meg fog jelenni a rózsaszín.

A vízlágyító berendezések gyártásával foglalkozó vállalat 2017-ben lett a Force India főszponzora, majd követték a silverstone-i istállót a Racing Pointtá, majd Aston Martinná alakulásban is. Az Aston azonban 2021-re a jellegzetes brit versenyzöld színtervre váltott, ráadásul névadó főszponzori megállapodást kötöttek a Cognizant céggel, a BWT-nek így a továbbiakban nem állt érdekében Lawrence Strollék támogatása. Az utóbbi hónapokban több pletyka is felmerült a nemzetközi sajtóban, hogy az osztrák cég idéntől az Alpine partnere lehet, péntek délelőtt pedig ezt meg is erősítették.

A csapat hivatalos neve BWT Alpine F1 Team lesz, a rózsaszín árnyalat pedig markánsan meg fog jelenni a csapat autóin. A felek együttműködése hosszú távú, stratégiai jellegű, és „a Forma-1 és az autóipar kombinált globális platformjait felhasználva a fenntarthatóság üzenetét terjeszti szerte a világon”.

„Örömmel jelentjük be, hogy a következő években a BWT lesz az Alpine F1 Team fő partnere. Mind az Alpine, mind a BWT fenntarthatósági programja teljesen összhangban van az egyszer használatos műanyagok kiiktatásával, és örömünkre szolgál, hogy egyesítjük erőinket, hogy sok embert meggyőzzünk szerte a világon – munkatársainkat, partnereinket, ügyfeleinket és rajongóinkat – a műanyaghulladék csökkentése érdekében. Ezzel párhuzamosan az F1 hatalmas globális platformját fogjuk használni, hogy támogassuk a BWT-t a tiszta, biztonságos és egészséges ivóvíz tisztességtelen elosztása elleni küzdelemben” – fogalmazott Cedric Journel, az Alpine kereskedelemért és marketingért felelős alelnöke.

Idei versenyautóját az Alpine február 21-én mutatja be.

Címlapkép forrása: MakFormula1 – Formula-1 Image Story
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.