TCR Eu: Jack Young lesz Mike és Michelle Halder csapattársa

Korábban még arról számoltunk be nektek, hogy visszatér Halderék csapata a TCR Európa-kupa mezőnyébe, 3 autóval, de akkor még nem volt biztos, hogy Mike és Michelle versenyezni is fognak. Azóta ez beigazolódott, és tegnap este megtudtuk, hogy a brit tehetség, Jack Young lesz a csapattársuk az idei szezonban.

Young tavaly a Brutal Fish versenyzője volt, a csapatfőnök Ryba és Isidro Callejas oldalán, a mezőny legnagyobb hondás csapatában. Callejas azóta elhagyta a gárdát, és a gyártót is, aláírva a bajnok Azcona helyére a Volcano Motorsporthoz.

Pár nappal ezelőtt megtudtuk, hogy a komoly ígéretnek számító Young idén is a Honda és a JAS Motorsport támogatott vesenyzője marad, a felek pedig el is helyezték őt a Halder családi csapatban. Szóval lesz is kitől tanulnia ott.

Ezzel feltevődik a kérdés, hogy a Brutális Hal gárdát látni fogjuk-e idén a rajtrácson, bár Rybából bármikor kinézem, hogy talál új versenyzőket. A szezonkezdet még messze van, hivatalosan kevés nevezőről tudunk, szóval várjuk mik fognak történni.

Címlapkép: TCR Europe
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.