Albon jövőre is marad a Williamsnél

Meghosszabbította Alexander Albon szerződését a Williams, a thai pilóta jövőre is marad a grove-i istálló versenyzője!

Miután jó teljesítményt nyújt és a Williams összes eddigi pontját ő szerezte, tulajdonképpe csak formalitás volt Albon szerződéshosszabbításának bejelentése, amit a Williams ma délután meg is tett.

„Alex egy nagyszerű pilóta és a Williams Racing értékes tagja, ezért nagyon örülünk, hogy megerősíthetjük, hogy hosszú távon együtt fogunk dolgozni vele. Alex a készség és a lényegretörő tanulás nagyszerű keverékét hozza magával, amely segít a csapatnak a jövőben nagyobb sikereket elérni. Kiélezett versenyző, népszerű és hűséges csapattagnak bizonyult, és örülünk, hogy stabil alapot biztosít számunkra, hogy tovább fejlődhessünk ebben az új F1-es korszakban” – fogalmazott Jost Capito, a Williams vezérigazgatója és csapatfőnöke.

Albon maga is megtalálta a módját a bejelentésnek, ugyanis Oscar Piastri emlékezetes Twitter-bejegyzését parodizálta egy saját verzióban.

„Úgy értesültem, hogy a Williams Racing ma délután az én beleegyezésemmel sajtóközleményt adott ki, miszerint jövőre náluk fogok vezetni. Ez így van, ugyanis aláírtam egy szerződést a Williamsszel 2023-ra. Jövőre a Williamsnél fogok vezetni” – írta a humoros thai a Twitteren.

Az még egyelőre nem ismert, hogy ki lehet jövőre Albon csapattársa, de a hírek szerint többen is pályáznak az ülésre.

Címlapkép forrása: Williams Racing hivatalos Twitter oldala
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.