F2: Három év után visszatér a bajnokságba Tatiana Calderón

A legutóbb 2019-ben az Arden csapatánál versenyző kolumbiai hölgy Cem Bölükbaşıt váltja a Charouznál.

Már néhány hete éles szemű rajongók kiszúrták, hogy a Charouz Racing minden közösségi médiás felületéről eltüntette az F2-ben idén debütáló török versenyzőt, ma pedig hivatalosan is bejelentésre került, hogy közös megegyezéssel távozik a csapattól. Bölükbaşı még Jeddah-ban bukott nagyot, majd rövid kihagyás után visszatért, de nagyon gyengén szerepelt, legjobbja egy 11. hely volt Monacóban.

Arra viszont nem számítottunk, hogy pont Calderón fog visszatérni, aki 2019-ben lehúzott egy teljes szezont a bajnokságban, de még mindannyiunk kedvenc Lordja, Mahaveer Raghunathan is előrébb végzett a tabellán, mint a mezőny hölgy tagja. Azóta versenyzett Japánban a Super Formulában, valamint a Richard Mille Racing női alakulatával belekóstolt az endurance versenyzésbe is. Idei IndyCar szezonját az anyagiak hiánya (pontosabban a ROKiT töketlenkedése) szakította meg, jó kérdés tehát, hogy honnan a fenéből lett támogatása egy F2-es ülésre nagy hirtelen.

Hogy mit várhatunk tőle? Nehéz megmondani, mindenesetre sanszos, hogy az utolsó hely előre ki lesz bérelve Tatiana kisasszonynak.

Címlapkép forrása: FIA Formula 2
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.