F3: Spában is marad a Camposnál Oliver Goethe

Újra Oliver Goethe versenyezhet a Campos Racingnél, Hunter Yeany ugyanis továbbra sem épült fel teljesen sérüléséből.

A dán-német kettős állampolgárságú, de monacói színekben versenyző pilóta a Hungaroringen debütálhatott az FIA F3-ban Hunter Yeany helyén, és rögtön meglepetést okozott azzal, hogy a fordított rajtrácsos pole-pozíciót érő 12. helyre kvalifikált, megelőzve tapasztaltabb csapattársait, majd a nyitóversenyen a három pontot érő 8. pozícióban futott be. Yeany még Ausztriában, egy versenybaleset következtében szenvedett csuklótörést, amiből azóta sem épült fel teljesen, úgyhogy Goethe újabb hétvégét kap a bizonyításra.

„Sajnos Hunter még nem épült fel teljesen erre a versenyre, de remélem, hogy hamarosan visszatérhet. Hiszünk abban, hogy Oliver további fejlődésre lesz képes a Hungaroringhez képest, mivel azóta már jobban ismeri az autónkat” – fogalmazott Adrian Campos Jr. csapatfőnök.

Goethe számára nem lesz teljesen ismeretlen Spa-Francorchamps: pályafutása korábbi szakaszában többször is versenyzett itt, legutóbb július közepén az Euroformula Opennel, amikor a hétvége mindhárom futamát megnyerte.

Címlapkép: Campos Racing
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.