F3: Montoya Zandvoortban debütál, míg Schumacher visszatér a Charouzhoz

Egy hétvége erejéig újra szurkolhatunk egy Montoyának, még ha nem is az F1-ben, csak az egyik betétfutamon…

Bejelentette a Campos Racing, hogy a hollandiai fordulóban Sebastián Montoya veszi át a továbbra is sérült Hunter Yeany helyét. Az amerikai pilóta még egy ausztriai versenybalesetben szenvedett csuklótörést, az előző két fordulóban Oliver Goethe indult helyette, a dánnak azonban ezen a hétvégén futama van az Euroformula Open sorozatban.

A hétszeres Forma–1-es futamgyőztes Juan-Pablo Montoya 17 éves fia idén a Formula Regional European Championship by Alpine sorozatban versenyez, ahol hét forduló után a 10. helyen áll összetettben, 44 ponttal. A szériának a jövő hétvégén a Red Bull Ringen van az Euroformula Opennel közös hétvégéje, így várhatóan sem Goethe, sem Montoya nem lesz elérhető, úgyhogy ha Yeany addig nem jön helyre, akkor a Camposnak megint új versenyző után kell néznie.

Lesz egy visszatérő versenyző is: a tavalyi összetett 11. helyezett, az Imolában egy hétvégére már visszatérő David Schumacher ismét beugrik a Charouz Racinghez, Christian Mansell helyét átvéve. Az ausztrálnak kettő forduló jutott a 15-ös rajtszámú autóban, amellyel a szezon kezdete óta már Ayrton Simmons, Lirim Zendeli és Zdeněk Chovanec is versenyzett rajtuk kívül.

Címlapkép: Getty Images
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.