F2: Az MP Motorsportnál folytatja Dennis Hauger

Marad a Formula–2-ben és az MP Motorsporthoz igazol 2021 F3-as bajnoka, Dennis Hauger!

A tavalyi Formula–3-as bajnok nagy reményekkel érkezett meg idén az F2-be a Prema Racing színeiben, bemutatkozó idénye azonban eddig közepesen sikerült. Hauger az eddigi tizenhárom hétvége során összesen 98 pontot gyűjtött, négyszer végzett dobogós helyen, ebben egy főfutamos és egy sprintfutamos győzelem van benne. Ez összességében nem rossz mérleg, a négy dobogón kívül azonban csak nyolcszor végzett pontszerző helyen, tizenháromszor nullázott és további négy alkalommal ki is esett, így csak a 11. helyen áll összetettben.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok az MP Motorsporthoz! A csapat az idei szezon során végig remekül szerepelt, folyamatosan nagyszerű autójuk volt, minden fordulóban. Ezt ismertük fel, és csodálatos hír, hogy sikerültek a tárgyalások. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak a csapattal az abu dhabi teszten, ami reményeim szerint egy nagyon sikeres 2023-as szezon kezdete lesz” – fogalmazott a norvég.

Nagy kérdés, hogy Hauer mire megy jövőre a holland istállónál, minden bizonnyal karrierje megmentéséről szólhat a 2023-as éve.

Címlapkép: Red Bull Content Pool
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.