F2: Zane Maloney a Tridenttel debütálhat Abu Dhabiban

A Formula-3 idei ezüstérmese veszi át a távozó Calan Williams helyét a Tridentnél a szezonzárón, a következő idényre pedig állítólag egy másik csapattal kötött szerződést!

Bejelentette a Trident, hogy a csapat színeiben idén az FIA F3 összetett 2. helyéig jutó Zane Maloney a szezonzárón megejtheti F2-es debütálását is, méghozzá a szerződését korábban felbontó Calan Williams helyén. A barbadosi sofőr elsőként november 18-án, az abu dhabi hétvége szabadedzésén vezetheti a Trident F2-es versenygépét.

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy Zane Maloney-val versenyezhetünk az FIA F2-es bajnokság utolsó hétvégéjén! Zane három egymást követő főverseny-győzelemmel fejezte be az F3-as bajnokságot, a versenyképesség tekintetében senkitől sem maradt el, kis híján a bajnoki címet is megszerezte. Örülünk, hogy újra a fedélzeten tudhatjuk őt, és bízunk benne, hogy a Trident a maximális támogatást tudja majd nyújtani neki a kihívásokkal teli pályán” – fogalmazott Giacomo Ricci, a Trident csapatmenedzsere.

Sajtóértesülések szerint egyébként Maloney már a 2023-as szezonra is aláírt valamelyik csapathoz, amely a hírek szerint a Carlin lesz.

Címlapkép: Formula Motorsport Limited
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.