F3: Az MP Motorsport bejelentette első versenyzőjét

Bejelentette első jövő évi versenyzőjét az MP Motorsport, aki a spanyol José María Navalón Boya – ismertebb nevén Mari Boya – lesz!

A 19. születésnapját áprilisban ünneplő spanyol versenyző az előző két idényt a Formula Regional European Championship by Alpine sorozatban töltötte, nagyrészt közepes eredményeket elérve. Előtte második volt a Spanyol Formula–4-ben, valamint több hazai és nemzetközi gokartbajnokságot is megnyert. Az MP Motorsport nem lesz teljesen ismeretlen számára, hiszen az idei szezon második felét a holland istálló színeiben töltötte a FREC-ben, valamint az F4-ben is velük versenyzett.

„Bár Mari újonc lesz az F3-ban, mi elég jól ismerjük őt. 2020-ban az első együléses szezonját velünk töltötte a Spanyol Formula–4-ben, ez pedig igazán kiemelkedőre sikerült. Emiatt is jó volt őt újra sorainkban üdvözölni a FREC idei kiírása során, valamint az év végi F3-as teszteken. Alig várjuk, hogy a lehető legerősebb bemutatkozó szezonját tölthesse el velünk 2023-ban!” – fogalmazott Sander Dorsman, az MP Motorsport csapatfőnöke.

Boyától csodákat vélhetően nem láthatunk jövőre, ha rendszeresen pontszerző tudna lenni, azt már sikerként kell elkönyveljük az ő esetében.

Címlapkép: Sebastian Rozendaal / Dutch Photo Agency
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.