F3: Teljes a Prema jövő évi felállása, átigazol Zak O’Sullivan

Ahogyan az várható volt, a Carlin színeiben idén bemutatkozó Zak O’Sullivan jövőre átigazol a Prema Racinghez!

Teljessé vált a Prema Racing 2023-as felállása: a már korábban bejelentett Paul Aron és Dino Beganovic mellé Zak O’Sullivan érkezik, így ő lesz az olasz istálló egyetlen nem újonc tagja jövőre. A trió már az idei szezont lezáró jerezi teszten is együtt vezetett, és igazából azóta tudvalévő volt, hogy ez lesz a végleges felállásuk is a következő idényben, de ez csak most lett hivatalos.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a Premához a 2023-as szezonban! Ez egy új környezet lesz számomra, de a Prema gazdag történetéből kiindulva lehet egy jó évünk együtt. Az első benyomások a tesztelés során jók voltak, a tempó is elég erős volt. Még mindig tanulom az autót, mert van néhány különbség, de megismertem a csapatot és a mérnököket, és tanultam egy kicsit olaszul is!” – fogalmazott O’Sullivan.

Zak O’Sullivan 2022-ben debütált az FIA F3-ban a Carlin istálló színeiben, és ugyancsak idén lett a Williams nevelőprogramjának is a tagja. Első idényében egy második, egy harmadik, egy negyedik és két hatodik helyet is szerzett, de többnyire nagyon hullámzó teljesítményt nyújtott, ez pedig az összetett értékelés 11. helyéhez volt elegendő.

Címlapkép: Formula Motorsport Limited
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.