F2: Kush Maini a Camposszal debütálhat jövőre

Teljessé vált a Campos Racing jövő évi felállása, Ralph Boschung mellé Kush Maini érkezik a csapathoz!

Bejelentette a Campos Racing, hogy a 2023-as idényben Kush Maini lesz Ralph Boschung csapattársa a Formula–2-ben. A 22 éves indiai pilóta idén az FIA F3-ban versenyzett az MP Motorsport színeiben, legjobb eredménye egy hungaroringi 3. hely volt, összetettben 14. lett. Előtte megfordult a Brit Formula–3-ban, a Formula-Renault Európa-kupában, valamint a német- és az olasz Formula–4-ben is, illetve tavaly az ARC Bratislava színeiben hosszútávú-világbajnokságon is kipróbálhatta magát.

„A Campos Racing nevében szeretném üdvözölni Kush-t a csapatban! Nagyon elkötelezett, professzionális versenyző, nagy munkabírással, így arra számítunk, hogy jövőre egy erős újonc szezont tud majd teljesíteni. Kush erős teljesítményt nyújtott az FIA F3-ban ebben a szezonban, remélhetőleg az F2-ben még tovább tud fejlődni” – fogalmazott Adrián Campos Jr. csapatfőnök.

Kush bátyja, Arjun Maini korábban szintén versenyzett a Formula–2-ben. Ő 2018-ban futott egy teljes szezont a Trident csapatával, melynek során 24 pontot tudott gyűjteni, majd 2019-ben három fordulóra beugrott a Camposhoz, jelenleg a Német Túraautó-bajnokságban versenyez.

Címlapkép forrása: fiaformula2.com
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.