F3: Első teljes idényét futhatja jövőre Christian Mansell

Az ausztrál Christian Mansell a Campos Racing első bejelentett versenyzője a 2023-as idényre!

Bejelentette a Campos Racing, hogy a 2023-as Formula–3-as idényben a csapatot erősíti majd az ausztrál Christian Mansell. A 18. születésnapját februárban ünneplő versenyző 2019 óta versenyez együléses autókkal, legjobb eredménye egy összetett 3. hely az Euroformula Open sorozatban, illetve 2021-ben ugyancsak 3. lett a GB3 Championshipben. Idén már megejtette F3-as debütálását is a szezon során nyolc versenyzőt elfogyasztó Charouz Racing színeiben, a cseh istállóval két fordulót teljesített, legjobbja egy hungaroringi 22. hely.

„Hatalmas eredmény és nagy megtiszteltetés számomra, hogy 2023-ban a Campos Racing csapatával versenyezhetek! A szezon utolsó felében mutatott erős szereplésük önbizalmat ad, hogy jól szerepelhetek az első teljes idényemben az FIA F3-ban. Köszönöm mindenkinek, aki ezt lehetővé tette!” – fogalmazott Mansell, akit az 1992-es Forma–1-es világbajnokhoz semmilyen rokoni szál nem fűz.

Mansell a 2023-as idény nyolcadik bejelentett versenyzője, de a teljes felállása továbbra is csak a Prema Racingnek ismert.

Címlapkép: Getty Images
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.