Piros zászló…

A Grand Prix Zóna szerkesztősége ezúton értesíti Tisztelt Olvasóit, hogy honlapunk működése határozatlan ideig szünetel…

A Grand Prix Zóna honlap megalakulása óta kicsiny csapatunk folyamatosan erőn felül teljesített, hogy kiszolgáljunk Titeket. Azonban elértünk egy pontra, ahonnan oldalunk a jelenlegi formájában már nem fenntartható számunkra.

Ahogyan azt már korábban többször is kiemeltük, mi nem profi újságírók vagyunk. Nem ebből élünk, nincs akkreditációnk, nem járunk futamokra. Facebook-oldalainkat és a honlapunkat kizárólag szabadidőnkben, a sport iránti szeretetből szerkesztjük, az oldalak üzemeltetéséből anyagi bevételünk nem származik.

Nincs is ezzel gond, hisz szeretjük csinálni. A jelen gazdasági helyzetben azonban – amikor éjt nappallá téve dolgoznunk kell és több lábon kell állnunk, hogy megéljünk ebben a mocsok világban – eljutottunk odáig, hogy már nincs annyi szabadidőnk, energiánk és motivációnk, hogy melóból hazaesve még órákat öljünk az aktuális motorsport hírekre, félmunkát pedig nem szeretnénk kiadni a kezünkből, az nem ránk vallana.

Az eddigi formájában tehát a Grand Prix Zóna működése egy ideig biztosan nem folytatódik. Csapatunk jelenleg is gőzerővel gondolkodik és dolgozik a megoldáson, mindazonáltal az ünnepek alatt senkinek nem ez lesz a prioritás, hiszen mindannyiunknak van családja, sőt többen még karácsonykor, újévkor is dolgozunk. Amint körvonalazódott a folytatás, arról természetesen értesítünk Titeket, addig is Facebook-oldalainkon számolunk be az általunk legérdekesebbnek vélt hírekről, témákról, aktuális évfordulókról.

Reméljük, hogy ezekben a nehéz időkben is kitartotok mellettünk, igyekszünk mihamarabb visszatérni! Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Grand Prix Zóna

Címlapkép forrása: MakFormula1 – Formula-1 Image Story
Facebook | Messenger
Twitter
Reddit
WhatsApp
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.